Verhuur

Soms is huren gunstiger

Verhuur

Sommige klussen komen maar 1x per jaar voor of niet eens elk jaar. Het kan handig zijn dan het benodigd materiaal te huren als je het nodig hebt.

Voordeel is dat je geen andere kosten hebt. Je materiaal is klaar voor gebruik. Gewoon even een belletje of mailtje van tevoren, ophalen en na je klus terug brengen. Bij ons betaal je alleen voor de uren dat je hem gebruikt. Ook de brandstof/accu en eventuele slijtage zit inbegrepen bij de prijs. Bij de kettingzaag zit een zaagbroek en helm.

Je komt dus niet voor verrassingen en weet waar je aan toe bent.

Verticuteer

Afhankelijk van het weer verticuteer je het best tussen maart en september. De bodem moet al opgewarmd zijn, het best tot boven tien graden Celsius. Tijdens hitteperiodes stel je het verticuteren beter uit om de grasplantjes te beschermen tegen uitdroging.

Door te verticuteren haal je mos uit het gras en komt er meer ruimte en lucht in je grasmat.

Het kan 2x per jaar gedaan worden.

 

 

Benzine gereedschap

Natuurlijk hebben we het meeste gereedschap ook in benzine versie. Handig als je een machine maar 1 of 2x per jaar nodig hebt.

 

Accu gereedschap

Accu gereedschap is op het moment erg populair. Het is ook een goed alternatief en milieu vriendelijker dan benzine gereedschap. Door het huren van accu gereedschap kan je ervaren hoe het werkt en of het iets voor je is.

Wij adviseren graag over de mogelijkheden.

 

Storing of problemen?

De ervaring leert dat je kleine storingen soms zelf kunt oplossen.

 Kijk hiervoor bij de Product info, Storing en Advies of neem contact met ons op.