Tijd is kostbaar. Gebruik het goed.

Ontdek onze automowers

SLIM ONDERHOUD

Houd je tuinmachines in topconditie, zodat ze langer meegaan.

Het beste moment voor onderhoud

Om er zeker van te zijn dat je gereedschappen en machines goed en veilig werken, is een jaarlijkse onderhoudsbeurt echt aan te raden. Kies daarvoor een periode waarin je je tuinmachines niet nodig hebt: meestal de winter. Door regelmatig onderhoud voorkom je kapotte tuinmachines op ongelegen momenten. Tijdens het onderhoud melden we gebrekkige of kapotte onderdelen en overleggen de mogelijkheden.

Wat houdt een onderhoudsbeurt in?

Bij een onderhoudsbeurt kijken wij je machine volledig na. Als het nodig is slijpen wij de messen, vervangen we de bougie, vernieuwen we de motorolie en reinigen/vervangen we de lucht-, olie- en benzinefilters. Ook controleren we de kabels, wielen en aandrijving. Eventueel defecte en/of versleten lagers, V-snaren en poelies vervangen we. Bij benzinemotoren vervangen we de benzine door XP-brandstof. Dit voorkomt startproblemen door ‘verwatering van de benzine’ tijdens de winterperiode.

Na zo’n onderhoudsbeurt is je tuinmachine er weer helemaal klaar voor!

Verschillende merken

Wij zijn official Husqvarna dealer. Maar van ook andere bekende merken, waaronder Gardena, McCulloch en Metabo, verzorgen we deskundig preventief onderhoud.

Kleine reparaties klaar terwijl je wacht

Kleine defecten zoals een kapot aantrekkoordje of veertje? Terwijl jij bij ons een kop koffie drinkt, repareren wij je machine. Is een grotere reparatie nodig, dan overleggen we eerst met je.

Haal- en brengservice

Geen tijd of mogelijkheden om je machine/gereedschappen naar ons toe te brengen voor een onderhoudsbeurt? Geen probleem, wij kunnen deze ook bij jou op locatie ophalen en afleveren.

Aanmeldformulier